Footsteps
Pedicure praktijk Eindhoven

Contact

Hallo, mijn naam is Hilde van Spelde en ik ben sinds 2004 werkzaam als pedicure in mijn praktijk aan huis.
Ik ben mijn praktijk begonnen in de wijk Achtse Barrier, maar na mijn verhuizing in 2008 heb ik mijn praktijk voortgezet in de wijk Meerhoven.
U kunt bij mij terecht voor een voetbehandeling. Deze bestaat onder andere uit het knippen en verzorgen van nagels en het verwijderen van eelt en likdoorns. Ook voor ingroeiende teennagels kunt u bij mij terecht. Indien nodig, kan ik hiervoor een nagelbeugel plaatsen. Mocht u last hebben van bijvoorbeeld een weke likdoorn tussen de tenen, dan kan ik hiervoor een sillicone-orthese maken om de druk te verminderen.
Ik ben in het bezit van de aantekening diabetische voet. Mocht u dus diabeet zijn dan wordt in sommige gevallen de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering. Voor de verdere voetverzorging zijn er diverse voetverzorgingsproducten verkrijgbaar voor onder andere de dagelijkse verzorging, droge voeten, voetschimmel en schimmelnagels. Wilt u graag een afspraak maken voor een voetbehandeling, dan kunt u telefonisch contact opnemen of een mail sturen, ook als u nog geen voetklachten heeft. Voorkomen is beter dan genezen!